I söderbärke!

Hej :) Nu är jag i bärke och har varit här sen i söndags :) Idag blir det att ta in granen och förbereda den för allt pyssel imorgon ;) då ska jag och Sara även baka pepparkakor och tjuvöppna paket från susanna och aculina :)
Nu blir det snart att tända en brasa och dricka lite kaffe med natti, cicci och putte :) och snart kommer sara hem , då blir det att spela buzz :)
Det blev en sälen tur för mig i helgen i alla fall :) Blev en sjukt lyckad helg ! tack alla för det !
Guud va jag längtar tills det är julafton :) umgås med familjen och äta en MASSA god mat ! Kalle anka och julklappar så klart ;)
Over and out !

.........

Hej, nu sitter jag hemma hos natta och glor runt på nätet, har varit hos Mallan och hälsat på idag :)
Ikväll blir det lugnt , ska nog hjälpa natta att baka lite och dona :)

Blir nog inte sälen för mig :( men ska vara i bärket och julpyssla och dona med Sara i stället så det blir roligt i alla fall :)
men min dag har varit bra i alla fall och den kommer nog sluta bra också :)

over and out!

"No one in this whole world can ever compare"

Hej, nu har jag inte skrivit här på såå länge , men jag tänkte att det va dax att börja igen :) Det har hänt så mkt å jag vet inte vart jag ska börja :)
Jag har i alla fall lärt känna MÅNGA och helt underbara människor den här tiden! Speciellt en person som gick raka vägen till mitt hjärta, och det är så klart D :) Han behövde inte göra mycket annat än att bara vara och finnas där för att komma mig nära ! det sa bara wiips så va han en del av mitt liv!
Nu sitter jag hemma hos pappa och lyssnar på musik och bara är :) Blir en tur till sälen för mig nästa helg tillsammans med , Johanna, andreas, bärsa, sara och tobbe :) ska bli skönt att komma ifrån ett tag innan jul , för då är det klart att man ska vara hemma :)
Nu ska jag sova lite hade jag tänkt :) upp tidigt imorgon :)
over and out !

RSS 2.0